Snijden verMijden OOGLID correcties

“Snijden ver- Mijden”! Medical ooglid correcties!

 

Al ruim 16 jaar werken we bij ‘Ambiance Drenthe’ met de TAway deze geeft een beter effect en wonderbaarlijk mooie resultaten. En dan NU de Soft Surgery, of Plasmage behandeling! 

 

Wat is het?

 

Dit is hét nieuwe hulpmiddel voor dermatologie en cosmetische geneeskunde! Een schitterend hulpmiddel voor invasieve microchirurgie. Met deze methode is snijden, hechten of injectienaalden niet meer nodig.
Met een zeer dun buisje dat boven de huid gehouden wordt kan je dmv geïoniseerde gasmoleculen (elektrische ontlading) plasma genereren. Een bliksemschichtje is wat kort zichtbaar is. De punt van het buisje wordt slechts bij de huid gehouden. De Bio stimulatie-Reactie daarop is dat de huidvezels samentrekken en een verstrakkend effect ontstaat. Hier ontstaat nieuw collageen en elastine vezels in de diepere huidlagen waardoor de herstructurering van bindweefsel de behandelde zones een extra boots in stevigheid en volume geven. Uitstekend voor huid verouderingsproblemen ! Het is een veilige behandeling voor elk huidtype geschikt! Het is direct ‘Liftend”! Het effect is ook voor de langere termijn, definitief! U gaat met een chirurgisch resultaat naar huis.

 Wat kan het verhelpen?

*Ooglidcorrecties (Blefaroplasma)

*Verwijderen van Pigmentvlekken

*Verwijderen van huidafwijkingen zoals wratjes en fibromen

*Verstrakken van de huidplooien langs de oren

*Kraaiepootjes verwijderen

*Verstrakken van de Hals

*Lift Onderkin

*gesprongen rode adertjes in het gezicht

*Verwijderen van (Acné) Littekens

*Rokersmond rimpels bovenlip verwijderen

*Striae  (zwangerschapsstrepen) verwijderen

*Donkere kringen rond de ogen verwijderen

*Wallen verwijderen

*gele bultjes rond de ogen (Xanthelasma palpebrarum) verwijderen

*Kaaklijn verstrakken

*Acné behandeling

*Frons rimpels verwijderen

*Wenkbrauw lift 

Hoeveel behandelingen?

Soms is het in 1 behandeling klaar. Maar dat verschilt per behandeling. Het hangt af van de overtollige huid en de aard van uw huidproblemen. Tijdens het intake gesprek worden uw persoonlijke, individuele wensen besproken. In de meeste situaties adviseren wij 2 behandelingen maar dat verschilt per persoon en uw wensen.

Is het Pijnlijk?

Dit verschilt natuurlijk ook per persoon. Tijdens de behandeling zal u een tinteling ervaren welke in deze snelle methode toch om een verdoving vraagt.  U kunt een ‘Emla’ creme bij de huisarts halen welke u thuis plusminus 30-60 min. voor de behandeling alvast kunt aanbrengen op een schone huid.

Hoe ziet u eruit na de behandeling. Herstel tijd?

Over het algemeen 4-7 dagen. Er kan een lichte zwelling ontstaan en deze blijft 1-3 dagen. Direct na de behandeling zijn minuscule kleine korstjes zichtbaar. Deze korstjes moeten vanzelf losgaan, u mag niet krabben 5-7 dagen. Jeuk betekend dat de huid geneest. Koelen helpt tegen de jeuk en de zwelling. De huid moet na de behandeling goed gehydrateerd worden. Wij bieden u professionele huidverzorgingsproducten aan welke uw huid extra beschermen en hydrateren. Bescherm uw huid ook extra met een zonnefactor min. SPF 35 te gebruiken tegen schadelijke straling van de zon. Om het behandelde gebied te camoufleren kunt u een foundation aanbrengen over de bescherming. Het is raadzaam 14 dagen niet onder de zonnebank te gaan of sauna te bezoeken. 

Wat kost het?

In vergelijking met operatieve behandelingen zijn de kosten vele malen goedkoper voor een blijvend resultaat. Betaalbaar dus. prijzen kunnen via mail toegezonden worden.

T-Away

Fibromen en (Steel-)wratjes (fibrona pendulans), zijn kleine aangroeisels van de huid.  Zacht en rubberachtig aanvoelend, het zijn goedaardige huidtumoren welke een onderhuids bindweefsel gezwel is. Ondanks dat ze wratjes genoemd worden horen ze niet tot de wratjes omdat deze onderhuids ontstaan door wrijving van de huid. Een wrat is een virus.

 

zie ook op FB  voor meer foto's https://m.facebook.com/Ambiancedrenthe/

Tele’s (gesprongen adertjes) komen vaak voor op de wangen en jukbenen en soms op de neus. Pigmentvlekken en Vetknobbeltjes en andere onregelmatigheden van de huid kunnen we bij 'Ambiance Drenthe'  LIDTEKENLOOS voor u verwijderen! Heeft u last van oneffenheden op uw huid dan kan ik die snel en veilig voor u verwijderen.

 
Behandelingen
d.m.v. electrocoagulatie is het mogelijk deze huid-ontsierende plekjes te verwijderen.  
Een wratje wordt veroorzaakt door een virus maar een fibroom komt vaak door wrijving of druk. 25% van de mensen heeft wel eens last van fibromen. Fibromen zijn vaak huidkleurig of iets donkerder van kleur en komen vaak voor in de hals en onder de oksels. Maar ook in de liesstreek , in de plattere variant op de hoofdhuid.  Ze jeuken niet maar kunnen door scheren, kammen of borstelen wel beschadigen en gaan bloeden . 
In de hals komen wel vaak wratjes voor dit noemen we steel wratjes.   
Het aantal behandelingen dat nodig is,  is afhankelijk van de grootte van de wrat of fibroom. Een kleine wrat of fibroom kan ik in één behandeling bij u verwijderen. Het verwijderen van een kleine fibroom of wratje duurt slechts 15 min.
 
Nabehandeling
Er vormt zich een zwart korstje op de behandelplaats waar u niet aan mag krabben. Het is raadzaam de eerste dagen na de behandeling de speciale ‘after treatment gel’ 2x daags aan te brengen met een wattenstaafje. Bio oil is ook goed! Hierdoor zal het korstje soepel blijven en na een paar dagen/week afvallen.
 
 

 

‘AMBIANCE DRENTHE’

0620930266

  

Cadeaubon bestellen?

Klik hier

Recent nieuws

17-06-2018     moeder- vaderdag korting 09-03-2018     VOORJAARS aktie 'Snijden ver Mijden' 20-01-2018     ontharen

Nieuwsarchief >

Contact

Wij werken alleen op afspraak! 

Reserveren kan telefonisch! Spreekt u bij 'in gesprek' gerust onze voicemail in dan bellen wij u graag terug. Of geef onze voorkeur een WhatsApp bericht.  Gemaakte afspraken annuleren kan uitsluitend tot 24 uur van te voren. 

Gemaakte tijd voor een anamnese/intake gesprek wordt berekend en bij afname diensten afgetrokken van de totaal prijs. 

06-209 302 66

Ambiance Drenthe; Hoogeveen, Assen en Emmen.

Ambiance Drenthe 
van Echtenstraat 14b
7902 EN Hoogeveen


Ambiance Drenthe 


Mobiel; 
Emmen, Assen

 

BESTBUILD IT & INTERNETDIENSTEN