Etherische Olien

Alle-Machtig Oliën 

 

dit is de "Kit With Dewdrop" (NL)546314

Bij Ambiance Drenthe werken we met de oliën van Young Living. Dit zijn 100% gegarandeerde etherische oliën ! De reden waarom wij kozen voor dit bedrijf is omdat deze 100% garanderen en kunnen dan ook therapeutisch ingezet worden voor allerhande kwalen, aandoeningen, pijn en geestelijk of lichamelijk onbalans. Van het zaadje tot in het flesje alles in eigen beheer bij Young Living.

 

  
U kunt het zo gek niet bedenken of het is te behandelen op een natuurlijke manier! Zonder chemicaliën of verdunning is de werking TOP. Het kan even zoeken zijn naar de juiste olie die voor u geschikt is maar daar helpt de Zyto scan bij Ambiance Drenthe u bij. De scan die bij wijze van spreken uw body/geest vraagt wat het nodig heeft. Hij scant 76 bio-markers in uw lichaam! Welke in onbalans kunnen zijn. Met de Etherische oliën van Young Living gaan we dat weer in balans brengen. Vandaar de naam ‘Alle-Machtig Olie: ontdek hoe slechts 1 enkele druppel ook uw leven weer in balans kan brengen!

  

Heel vroeger in de oudheid werd er alleen genezen met oliën. Denk aan de zwachtels en windsels waar iemand ingelegd werd als er iets aan de hand was. Kruiden die gezocht werden in de natuur!  Voor elke klacht was er wel iets dat de klacht verhielp! Zo mooi en wonderlijk is het nog steeds maar veel is aan onze aandacht en in alle jacht van deze tijd vergeten. Dat is erg jammer want vele mensen klagen over pijnen ondanks de vaak synthetische medicijnen die gegeven worden. Natuurlijk kunnen we niet zonder de geneeskunde in deze tijd. Maar soms is een natuurlijke aanpak meer geliefd of juist meer gewenst dan de reguliere gewoonte vanuit de medici. Of denk aan mensen met klachten waarvan gezegd wordt; ’leer er maar mee leven er is niets te vinden’ of ‘het zit tussen uw oren’.

 

Waarom ‘Young Living’?
Omdat dit familie bedrijf werkt met de meest zuivere oliën. Hoe? Dit bedrijf heeft 8 boerderijen die wereldwijd verspreid de kwaliteit vanaf het zaadje tot de olie in het flesje onder eigen beheer controleert en produceert.   Daarom!
Het kan met zekerheid gesteld worden dat er geen toevoegingen in zitten en dat er geen winstgevende verdunningen aan toe gevoegd zijn. U heeft dus te maken met de zuiverste Oliën die gedistilleerd zijn zoals het hoort! Langzaam! Dit houd in dat soms oliën ‘out of order’ (ooo) zijn.  Dan zal er eerst weer een nieuwe oogst af gewacht moeten worden, dat is jammer maar begrijpelijk toch? Daarom is het wel mogelijk om contact op te nemen met me zodat ik kan kijken of ik het nog op voorraad heb of dat je druppels kan overnemen. U zult verbaasd zijn over de fantastische werking van deze oliën. En natuurlijk zijn er tal van winkels waar de goedkopere aanbiedingen in oliën gegeven worden. Maar zo zuiver als deze oliën van ‘Young Living’ vind je bijna nergens.

 

http://yl.pe/3j8p

Via deze link kunt u de prachtige oliën bestellen bij Young Living. U krijgt via mijn inlog link meteen 24% korting! Ook kunt u met mij mee bestellen om de verzendkosten ook nog te delen. Laat me het dan maar gewoon even weten. Nog handiger is het om mij toe te voegen op Facebook; ‘Marjolein Scholtens’ ik zal u dan toevoegen in de groep van ‘Alle-Machtig Oliën’ bij Ambiance Drenthe.  U kunt daar dan ideeën zetten of lezen van anderen of dingen die u met de oliën bereikt heeft. Of uw vragen stellen, dat kan ook in een ‘persoonlijk bericht’ (pb). (dat mag evt. ook via AmbianceDrenthe@me.com )

Misschien heeft u geen Facebook, dat kan ook natuurlijk mag u me dan op bovenstaande ook mailen of uw vragen stellen. Wel graag met uw telefoonnummer erbij zodat ik u bereiken kan.     

Workshops en info avonden;   

Misschien vind u het leuk om mee te doen met een workshop of om op een info avond te komen. We maken in de workshop zelf deodorant of een rollertje om te rollen bij heftige hoofdpijn of we maken een zeepje ideeën genoeg! Laat u het weten wanneer u graag wilt deelnemen? Doe dit het liefst in een sms-bericht;

                                                    Ga aan de slag!

Wilt u ook essentiële oliën bestellen?

 

 

Je kunt ervoor kiezen om losse oliën of een starter kit te bestellen.

De kit die ik echt kan aanraden is de “Premium Starter Kit”  voor 141,75 euro excl. BTW en verzendkosten (incl. BTW en verzendkosten vanuit Engeland kom je op 187,24 euro uit).
Dit is DE KIT waarbij je het meeste waar voor je geld krijgt.

De Premium Starter Kit bestaat uit het de volgende: 5 ml flesje - AromaEase - Lemon - Lavender - Frankincense - Thieves - PanAway - RC - Peppermint - Purification - DiGize 

NB: Flexoil System
Om de kwaliteit van de oliën en daarmee ook de kwaliteit van de Premium Starter Kit te kunnen waarborgen werkt Young Living met een zogenaamd 'Flexoil System'. Dit houdt in dat op het moment dat één of meerdere oliën uit de Premium Starter kit moeilijk of niet leverbaar meer zijn, Young Living deze olie(n) kan vervangen door de volgende oliën: 
Lemongrass, Citrus Fresh, Tea Tree en Copaiba. Er wordt dan altijd vervangen door een olie met een vergelijkbaar gebruik. Elk van deze flexoliën heeft een hoeveelheid van 5 ml.
Het mooie is dus dat je heel veel verschillende oliën krijgt die je kunt uitproberen. Normaal gesproken kost een 15 ml flesje Frankincense bijvoorbeeld al rond de 70,00 euro. Je ontvangt tevens 2 ml sample flesjes, 2 sample verpakkingen van de top 4 oliën (Lemon, Thieves, Peppermint, en Lavender). En je krijgt er een diffuser bij! 

De diffuser los kost alleen al 96,31 euro en is echt een must have! Snap je nu waarom ik je deze kit aanraad?! Het scheelt je zo goed als 150,00 euro als je alles los zou moeten kopen. 


 

 

Ga naar: 

https://www.youngliving.com/vo/#/dashboard/summary  

Stap 1: zorg ervoor dat links bovenin komt te staan “The Netherlands”.

Stap 2: Zorg ervoor dat wholesale member staat aangevinkt. Op deze manier kun je alleen aan de kit komen en 24% korting krijgen op de verkoopwaarde die je anders als retail customer moet betalen.

Stap 3: Zorg ervoor dat de volgende nr’s zijn ingevuld: bij Sponsor ID 3740820 en Enroller ID: 3740820 (als het goed is zijn deze al ingevuld als je via bovenstaande link inlogt)

Stap 4: Vul je verdere informatie in.

Stap 5: Schrijf ergens je pin en je password op, zodat je later gewoon kunt inloggen.

Stap 6: Selecteer de Premium Starter kit (English language). Deze kost 129,00 euro excl. btw en verzendkosten. Hierin zitten eigenlijk de meest gebruikte oliën die je echt voor van alles kunt gebruiken, maar tevens de diffuser waarmee je ook de oliën kunt verspreiden. Er zijn 2 andere Starter kits, echter zij bevatten niet de olie kit en dat is echt wel een must have.

Stap 7: Waar je ziet staan Essential Reward Kit kruis je aan “No thank you, I plan on enrolling in Essential Rewards later” (Dit hoef je overigens nooit te doen, tenzij je er zelf later voor kiest. Het heeft zeker grote voordelen, maar ga eerst maar genieten van je kit. Wanneer je toe bent aan je tweede bestelling, geef dan maar een gil en we leggen je alles uit over Essential Rewards. Dan kun je daarna besluiten of dit wellicht bij jou past).

Stap 8: Klik op I Agree en dan Next.

Stap 9: Bevestig je informatie (je moet hier mijn naam, Marjolein Scholtens of Ambiance Drenthe, terugzien).

Stap 10: Voeg elke olie, capsule of ander product toe naast je kit, mocht je nog iets anders willen uitproberen.

Stap 11: Check out… en je bent KLAAR!

Stuur me een berichtje als je vragen hebt of als het niet helemaal goed is gegaan. Nu is het afwachten totdat de kit op je stoep belandt, SPANNEND!!

06-209 302 66

'Ambiance Drenthe'

 

Ps; wist u dat; de scan ook voor dieren gebruikt kan worden? En ook met de uitslag de oliën ingezet kunnen worden? Vraag gerust wanneer een scan mogelijk is. 

Cadeaubon bestellen?

Klik hier

Recent nieuws

17-06-2018     moeder- vaderdag korting 09-03-2018     VOORJAARS aktie 'Snijden ver Mijden' 20-01-2018     ontharen

Nieuwsarchief >

Contact

Wij werken alleen op afspraak! 

Reserveren kan telefonisch! Spreekt u bij 'in gesprek' gerust onze voicemail in dan bellen wij u graag terug. Of geef onze voorkeur een WhatsApp bericht.  Gemaakte afspraken annuleren kan uitsluitend tot 24 uur van te voren. 

Gemaakte tijd voor een anamnese/intake gesprek wordt berekend en bij afname diensten afgetrokken van de totaal prijs. 

06-209 302 66

Ambiance Drenthe; Hoogeveen, Assen en Emmen.

Ambiance Drenthe 
van Echtenstraat 14b
7902 EN Hoogeveen


Ambiance Drenthe 


Mobiel; 
Emmen, Assen

 

BESTBUILD IT & INTERNETDIENSTEN