Meso Therapie - zonder of met naalden

Meso zonder naalden

Dit is een super de luxe behandeling welke uw huid een enorme oppepper  geeft. 

Is uw huid droog en korrelig en kan het wel een flinke aanpak en opfrisbeurt gebruiken?

Probeert u eerst eens deze prachtige methode. Het werkt subliem!

Uw huid wordt eerst gereinigd en dan gaan we zacht scrubben. Nu heeft de  huid al haar los zittende velletjes en onreinheden al verloren. De poriën  staan open voor de MESO-behandeling. 

 

 

We maken speciaal op uw huid afgestemd een cocktail van 3 ingrediënten. Dit kan verjonging zijn of egaliseren of hydrateren, voeden ect. dan gaan we er met het vernuftige MESO apparaat overheen voor ongeveer 15 minuten. Telkens komen er druppels van de cocktail uit het apparaat en die worden zeer diep de huid ingeduwd waardoor u het gewenste resultaat zult zien wat u zo graag wilt. Dit voelt krachtig aan, echt ontspannend, heel doeltreffend. En dat is wat u wilt! U ervaart het als een snelle prikkel rond uw mond en voorhoofd. Het doet geen pijn! Uw resultaat is een super gladde huid met heel veel kleinere poriën en zachtere rimpels. Na deze behandeling krijgt u nóg een ampul over uw gelaat welke nu diep in kan trekken en een rijk gevulde dag- of nachtcreme om de behandeling sluitend te maken.  

We willen er tenslotte allemaal zo jong mogelijk voor onze leeftijd uitzien.  

Het hoeft niet piep… maar wel mooi!

 Natuurlijk praat u en toont u uw mimiek over de hele dag en avond. Ook als u niet praat of zingt, lacht of huilt uw gezicht is bedenkelijk of in rust op uw kussen. Op allerlei manieren kunnen er rimpels en oneffenheden in uw gelaat of decolleté komen. Dit willen we niet maar is helaas met het ouder worden wel bij iedereen 't geval.

 BEL: 06-209 302 66

 

Meso met Naalden

Rimpelvrij Met Meso-Therapie?

 

Praatjes vullen geen gaatjes maar de MESO-gun bij Ambiance Drenthe vult wel de lijntjes! Lijntjes om de lip, rond de mond, op de wangen, voorhoofd en op het decolleté kunnen in 1 behandeling voor het blote oog nagenoeg verdwijnen. De rimpels worden gevuld met cross-linked Hyaluronzuur en is bekend en erkend farmaceutisch en geregistreerd product. In 1 behandeling heb je spectaculair resultaat en dit blijft zonder blauwe plekken en nagenoeg zonder zwelling of roodheid. Je wilt elke dag toch een uitgeruste, ontspannen uitstraling hebben. Het effect houdt ook nog eens 4 maanden aan. Meso wordt veilig gebruikt om fijne rimpels te vervagen. Neem de Proef op de som en onderga deze behandeling. 

 

 

 


BEL SNEL:

AMBIANCE DRENTHE

 

06-20930266 

Cadeaubon bestellen?

Klik hier

Recent nieuws

17-06-2018     moeder- vaderdag korting 09-03-2018     VOORJAARS aktie 'Snijden ver Mijden' 20-01-2018     ontharen

Nieuwsarchief >

Contact

Wij werken alleen op afspraak! 

Reserveren kan telefonisch! Spreekt u bij 'in gesprek' gerust onze voicemail in dan bellen wij u graag terug. Of geef onze voorkeur een WhatsApp bericht.  Gemaakte afspraken annuleren kan uitsluitend tot 24 uur van te voren. 

Gemaakte tijd voor een anamnese/intake gesprek wordt berekend en bij afname diensten afgetrokken van de totaal prijs. 

06-209 302 66

Ambiance Drenthe; Hoogeveen, Assen en Emmen.

Ambiance Drenthe 
van Echtenstraat 14b
7902 EN Hoogeveen


Ambiance Drenthe 


Mobiel; 
Emmen, Assen

 

BESTBUILD IT & INTERNETDIENSTEN