Tattoo verwijderen

Bij SCHOONHEIDSINSTITUUT 'Ambiance Drenthe' kunt u met de nieuwste apparatuur

uw Tattoo verwijderen.  

Heeft u spijt van uw tattoo?

Wanneer u een tattoo wilt laten verwijderen is dat mogelijk bij Schoonheidsinstituut 'Ambiance Drenthe'.

Wij werken met de nieuwste apparatuur en dit is nagenoeg pijnloos! u mag vooraf gaande aan de behandeling uw huisarts om emla creme vragen. dit is een lichte vorm van verdovings creme welke u thuis al op de tattoo aanbrengt. doet u dan daaroverheen een stukje cellofaan   dan voorkomt dit open uitdroging en trekt de creme goed in uw huid zodat u de behandeling gemakkelijker doorstaat. De gevoeligheid is echter afhankelijk waar de tattoo of pigment vlek zich bevindt. De meeste klanten vinden het niet echt pijn doen, je moet even wennen aan het gevoel dat lijkt alsof er een elastiekje tegen de huid geschoten wordt.

De dag van de behandeling mag u geen make-up of douchecreme of andere zeep gebruiken. Er zijn een aantal  factoren die bepalen hoe lang het duurt (hoeveel behandelingen u nodig heeft) voordat uw tattoo helemaal weg is. Bij de anamnese  en het intake gesprek dat we met u zullen houden vertellen wij u wat de voor en nadelen kunnen zijn. Het is niet mogelijk dat de tattoo in een keer weg is. Afhankelijk van het oppervlak en de kleuren en de ouderdom van de tattoo zijn er meerdere behandelingen nodig. Dit vergt geduld daar de huid na een behandeling 3-5 weken rusten moet. 

*luister naar uw lichaam en geef aan wanneer het genoeg voor u is.

*na de behandeling de huid vettig houden met ‘Alhydran’ crème deze kunt u bij uw huisarts aanvragen voor uw 1e behandeling. Dit dient dagelijks op de pigmentplek  en op de tattoo gesmeerd te worden al direct na de 1e behandeling.

 

Wilt u van die vervelende pigmentvlekken af?

Voor het verwijderen van de pigment vlekken zijn in de regel minder behandelingen nodig! Maar ook hier is het vaak de ouderdom van de vlek die bepalend is. Toch is dit vaak een peuleschil en is de ontsierende ouderdoms of pigment vlek zo verdwenen! 3-5 behandelingen  

Dit vergt geduld daar de huid na een behandeling 2-4 weken rusten moet.

  

BEL: 06-209 302 66

 

 

Cadeaubon bestellen?

Klik hier

Recent nieuws

17-06-2018     moeder- vaderdag korting 09-03-2018     VOORJAARS aktie 'Snijden ver Mijden' 20-01-2018     ontharen

Nieuwsarchief >

Contact

Wij werken alleen op afspraak! 

Reserveren kan telefonisch! Spreekt u bij 'in gesprek' gerust onze voicemail in dan bellen wij u graag terug. Of geef onze voorkeur een WhatsApp bericht.  Gemaakte afspraken annuleren kan uitsluitend tot 24 uur van te voren. 

Gemaakte tijd voor een anamnese/intake gesprek wordt berekend en bij afname diensten afgetrokken van de totaal prijs. 

06-209 302 66

Ambiance Drenthe; Hoogeveen, Assen en Emmen.

Ambiance Drenthe 
van Echtenstraat 14b
7902 EN Hoogeveen


Ambiance Drenthe 


Mobiel; 
Emmen, Assen

 

BESTBUILD IT & INTERNETDIENSTEN