Alopetia - Kaal zijn hoeft niet meer

 

Schoonheidssalon 'Ambiance Drenthe'

Je haar echt terug met Scalp pigmentatie of alleen de kale plekken definitief inkleuren. Vraag naar de mogelijkheden. v a €25.-

KAAL 

 Ambiance Drenthe heeft 2 unieke technieken waardoor niemand zich meer kaal hoeft te voelen. Je ziet er gewoon goed gekapt uit.

- Hair Rescue program
- Scalppigmentatie

Hair Rescue Program is een speciale behandeling voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar. Haaruitval kan worden gestopt en veel personen krijgen echt weer voller haar. Deze techniek is alleen geschikt voor mannen en vrouwen die nog haargroei hebben en maakt je haardos geleidelijk voller.
Hair Rescue maakt gebruik van essentiële vitamines en plantenextracten die de aanmaak en levensduur van de haarfollikels sterk stimuleren. Met een speciale naald wordt eerst stamcelpreparaat in de huid gepigmenteerd. Binnen enkele weken ziet nagenoeg iedereen de eerste resultaten: je haar wordt dikker, vitaler, krachtiger en donkerder.
Het is bekend dat veel mannen kampen met haar dat dunner wordt. Er zijn echter ook heel veel vrouwen voor wie dit een groot probleem is. Veel vrouwen hebben ook snel baat bij deze techniek.


Na de behandeling met Hair Rescue essentiële vitamines. Moet je elke avond Hair Rescue Scalp Lotion gaan gebruiken. Het is belangrijk om dit elke dag te doen, net als tandenpoetsen. Hair Rescue Scalp Lotion werkt samen met de behandeling en bevordert even eens de aanmaak en levensduur, voeding en doorbloeding van de haarfollikels.
Hair Rescue Program is bedoeld voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar en haaruitval. Het is niet bedoeld voor personen die al volledig kaal zijn. Hierop zal deze methode geen succes hebben. Scalp pigmentatie is hiervoor wel een oplossing.

 

Scalp Pigmentatie

Scalp Pigmentatie (het pigmenteren van haarstoppels) is misschien voor u de perfecte oplossing bied. Dit is dé nieuwe innovatieve behandeling tegen kaalheid, zowel bij mannen als bij vrouwen, voor jong en oud. 

 Scalp Pigmentatie kan worden toegepast bij gedeeltelijke- en volledige kaalheid. 

Het lijkt dan net of de persoon hele korte stekeltjes stoppels heeft. Want er worden minuscule kleine puntjes pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Een scalp behandeling wordt in vier sessies uitgevoerd. Langzaam zul je de haar lijn zien veranderen.

Beetje bij beetje krijg je je oude uiterlijk terug en wie niet weet dat je voorheen kaal was zal het ook nooit weten.

Scalppigmentatie is geschikt voor verschillende vormen van kaalheid. Het is niet alleen de oplossing voor volledige kaalheid, ook dunner wordend haar of plaatselijk haarverlies is hiermee perfect te behandelen.

 

Ik wil een behandeling

Is de behandeling pijnlijk?
De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. Als je huid heel gevoelig is kan er vooraf een laagje Emla verdovingscrème worden aangebracht dit maakt de behandeling nagenoeg gevoelloos.

Hoe lang duurt de behandeling?
Voor t beste resultaat wordt de behandeling in 4 tot 6 sessies uitgevoerd. Hierdoor ontstaat een mooi natuurlijk resultaat en lijkt het dat je je haar langzaam weer terug krijgt. Tussen de behandeling zit een genezingstijd van gemiddeld 4 weken.

 BEL: 06-209 302 66

Cadeaubon bestellen?

Klik hier

Recent nieuws

17-06-2018     moeder- vaderdag korting 09-03-2018     VOORJAARS aktie 'Snijden ver Mijden' 20-01-2018     ontharen

Nieuwsarchief >

Contact

Wij werken alleen op afspraak! 

Reserveren kan telefonisch! Spreekt u bij 'in gesprek' gerust onze voicemail in dan bellen wij u graag terug. Of geef onze voorkeur een WhatsApp bericht.  Gemaakte afspraken annuleren kan uitsluitend tot 24 uur van te voren. 

Gemaakte tijd voor een anamnese/intake gesprek wordt berekend en bij afname diensten afgetrokken van de totaal prijs. 

06-209 302 66

Ambiance Drenthe; Hoogeveen, Assen en Emmen.

Ambiance Drenthe 
van Echtenstraat 14b
7902 EN Hoogeveen


Ambiance Drenthe 


Mobiel; 
Emmen, Assen

 

BESTBUILD IT & INTERNETDIENSTEN