Afslanken, Facelift, Huidverstrakking

 Met 'Cavitatie' Krijgt u uw contouren weer strak en glad! 

 

SLIMMING FACTORY

VET DEFINITIEF WEGHALEN

Reken definitief af met uw probleemzones. Cavitatie maakt het mogelijk om op volledig pijnloze manier vetcellen definitief te verwijderen. Figuurcorrectie zonder chirurgische ingreep. Cavitatie biedt dé oplossing voor definitieve afrekening met hardnekkige vetophopingen met de allernieuwste techniek op dit gebied: stabiele cavitatie. 

De welbekende vetophopingen (probleemzones) die ook na veel met sporten en lijnen maar niet verdwijnen kunnen met stabiele cavitatie wel worden bestreden. Krachtig en veilig, met het effect van een liposuctie, maar dan zonder littekens, pijn, zonder herstelperiode en met een blijvend resultaat. 

WAT IS CAVITATIE?

Cavitatie is een methode om door middel van geluids- en drukgolven de vetcellen af te breken. De behandelkop, die op de huid geplaatst wordt, geeft geluidsgolven af. 
Door deze geluidsgolven wordt het vocht rondom de vetcellen in beweging gebracht. Hierdoor ontstaan er luchtbelletjes die druk uitoefenen op de wanden van de vetcellen waardoor deze breken. Zowel het vrijgekomen vet als de celwand wordt door het lichaam zelf afgebroken en op een natuurlijke lichaamseigen manier afgevoerd. 

Vanaf nu is het dus mogelijk om zonder chirurgie vetrolletjes definitief te verwijderen. De behandelingen zijn veilig, pijnloos, en vergen geen herstelperiode. 

OP WELKE PLAATSEN KUNNEN WIJ VOOR U VET VERWIJDEREN? 

Aangezien het lichaam de vetafvoer goed moet kunnen verwerken, gaat het niet om grote hoeveelheden maar om kleine lokale vetophopingen. Hierbij kun je denken aan de volgende zones:

•     de lovehandles 
•     buikrol boven de navel 
•     buikrol onder de navel 
•     randje onder de bh 
•     zadeltassen 
•     binnenkant dijen 
•     knieën 
•     achter- of bovenkant armen

 

 

 

BEL: 06-209 302 66

 

Facelift met RF Face (Radio Frequentie Face)

 

Dit is een methode ter vermindering van Rimpels, om uw huid te verstevigen in het gezicht, hals (zie foto onder) en decolleté. Tevens voor zwangerschap striae.

Het stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine en helpt de huid weer zacht, stevig en veerkrachtig te worden. 

Deze methode is geschikt voor alle huidtypes en kunnen aangevuld worden in een totoale gezicht-decolleté behandeling. 

Via ultrasound worden werkstoffen diep in de huid gesluisd. De mechanische vibratie waarmee de huid tegelijkertijd wordt gemasseerd versnelt de bloedcirculatie, de collageenproductie en de lymfedrainage. De dieper liggende cellen worden geactiveerd en de stofwisseling werkt sneller. Het afweer systeem verbetert en de zenuwspieren ontspannen zich. De methode is geheel pijnloos maar direct na 1 behandeling zichtbaar.

Zou ik de helft van uw gezicht behandelen dan zou u verschil meten in wenkbrauw hoogte.

De behandeling duurt 60 minuten met een gezicht reiniging en massage erbij kost slechts € 49.50 

 

 

 

 

BEL: 06-209 302 66

 

 

 

Cadeaubon bestellen?

Klik hier

Recent nieuws

17-06-2018     moeder- vaderdag korting 09-03-2018     VOORJAARS aktie 'Snijden ver Mijden' 20-01-2018     ontharen

Nieuwsarchief >

Contact

Wij werken alleen op afspraak! 

Reserveren kan telefonisch! Spreekt u bij 'in gesprek' gerust onze voicemail in dan bellen wij u graag terug. Of geef onze voorkeur een WhatsApp bericht.  Gemaakte afspraken annuleren kan uitsluitend tot 24 uur van te voren. 

Gemaakte tijd voor een anamnese/intake gesprek wordt berekend en bij afname diensten afgetrokken van de totaal prijs. 

06-209 302 66

Ambiance Drenthe; Hoogeveen, Assen en Emmen.

Ambiance Drenthe 
van Echtenstraat 14b
7902 EN Hoogeveen


Ambiance Drenthe 


Mobiel; 
Emmen, Assen

 

BESTBUILD IT & INTERNETDIENSTEN