Permanent Make-up

 

Allerbeste resultaten bij schoonheidssalon 'Ambiance Drenthe'

Allermooiste resultaten en al bijna 30 jaar ervaring!! 

De mogelijkheden van permanente make-up 


Wat is permanente make-up? 

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up van Nouveau Contour  bij Ambiance Drenthe wel! 

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ‘s morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. ‘s Morgens, ‘s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd. 
Marjolein is sinds 1993 gecertificeerd Lynergiste en heeft dus al jaren veel permanent make-up gezet met prachtige resultaten!

Hoe wordt permanente make-up aangebracht? 

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.
 
Wenkbrauwen
Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.


Ogen 
Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up. 
 

Lippen 
Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduw effect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.
       

Betrouwbare apparatuur 

Uw specialiste Marjolein Scholtens van "Ambiance Drenthe" werkt met de Nouveau Contour "Intelligent", een pigmentatie apparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. De Intelligent is computer gestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt en uw specialiste Marjolein Scholtens optimale resultaten kan garanderen. De computer aansturing kan de naaldfrequentie tot op 0,01 seconde nauwkeurig aangeven. Conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieucode wordt bij elke klant nieuwe steriele naalden gebruikt. Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat permanente make-up bij uw Nouveau Contour specialiste Marjolein volledig veilig is.
 
 
BEL: 06-209 302 66

Vergunning voor Schoonheidssalon 'Ambiance Drenthe' voor het aanbrengen van PMU.

De GGD heeft schoonheidssalon Ambiance Drenthe vergunning verleend voor het aanbrengen van PMU. Wat houdt dit precies in? Hieronder vindt u de tekst van de website van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport hierover.

"Sinds 1 juni 2007 is het Warenwetbesluit tatoeëren en piercen in Nederland van kracht. Deze nieuwe wetgeving moet het onhygiënisch werken bij het aanbrengen van tatoeages, piercings en permanente make-up voorkomen. Onhygiënisch werken brengt ernstige risico’s met zich mee voor de volksgezondheid, zoals infecties, Hepatitis B en C en HIV.

Dit houdt in dat iedereen die tatoeëert en piercet hygiënisch moet werken én een vergunning moet hebben. Een vergunning wordt alleen verleend als de tatoeëerder, piercer, juwelier of behandelaar zich houdt aan allerlei hygiëneregels. De plaatselijke GGD is degene die de vergunning verleent.

Wat houdt de wet precies in?

De wetgeving stelt twee eisen aan ondernemers die tatoeëren, piercen of permanente make-up zetten:

1.       Zij moeten een vergunning hebben van de minister van VWS. Deze vergunningen kunnen ze voor 31 juli aanvragen bij de GGD van de gemeente waar hun werkruimte zich bevindt. Adressen staan op de website van GGD Nederland .
Ondernemers die alleen oorlellen piercen, hoeven geen vergunning te hebben.

2.       Zij moeten veilig werken. Ondernemers die volgens de richtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid werken doen dat. Deze richtlijnen zijn door de minister van VWS aangewezen als regels voor veilig werken. Ze zijn te downloaden via de website GGD kennisnet.

Sinds 1 juni is het verboden om kinderen onder de 16 jaar te tatoeëren of piercen. Een uitzondering geldt voor kinderen boven de 12 jaar die in gezelschap zijn van een ouder of voogd, die toestemt in het aanbrengen.

Waarom is hygiëne belangrijk bij tatoeages en piercings?

Onhygiënisch werken brengt zowel bij piercen als tatoeëren ernstige gevaren voor de volksgezondheid met zich mee: infecties, Hepatitis B en C en HIV.

Is het aanbrengen van tatoeages, permanente make-up of piercing nog wel veilig?

Met het Warenwetbesluit tatoeagekleurstoffen en het toezicht op dit besluit wordt op dit moment de veiligheid van tatoeagekleurstoffen gewaarborgd. Sinds 1 juni 2007 zijn hygiënevoorschriften voor het zetten van tatoeages en piercings van kracht worden. Met deze regelgeving wordt u zo goed mogelijk beschermd tegen de gevaren van onveilige tatoeagekleurstoffen en tegen de gevaren van infecties door onhygiënisch werken.

 

Cadeaubon bestellen?

Klik hier

Recent nieuws

16-10-2017     Herfst aktie 'Snijden ver Mijden' 04-09-2017     INSPUITINGEN MET HYALURON 20-10-2016     Etherische olien

Nieuwsarchief >

Contact

Wij werken alleen op afspraak! 

Reserveren kan telefonisch! Spreekt u bij 'in gesprek' gerust onze voicemail in dan bellen wij u graag terug. Of geef onze voorkeur een WhatsApp bericht.  Gemaakte afspraken annuleren kan uitsluitend tot 24 uur van te voren. 

Gemaakte tijd voor een anamnese/intake gesprek wordt berekend en bij afname diensten afgetrokken van de totaal prijs. 

06-209 302 66

Ambiance Drenthe; Hoogeveen, Assen en Emmen.

Ambiance Drenthe 
van Echtenstraat 14b
7902 EN Hoogeveen


Ambiance Drenthe 


Mobiel; 
Emmen, Assen

 

BESTBUILD IT & INTERNETDIENSTEN