Kunstnagels en Shellac

Altijd representatief met “kunstnagels”!

Mooie nagels horen tot het schoonheidsideaal van  iedereen. Door vakkennis, ervaring, verschillende methodes en m.b.v de modernste technieken kunt u bij Nagelsalon Ambiance Drenthe zorgen voor een volledige metamorfose van uw nagels.

   

Met de jarenlange (30jr.) ervaring van Marjolein worden het zeer zeker mooie nagels! Nagelstyliste Marjolein Scholtens is een van de eerste vakvrouwen hier in Nederland. Haar opleiding is van het allereerste Nederlandse opleidingsinstituut "Alesandro" die via Duitsland met Ann Greve naar Nederland kwam. Zij schreef verschillende boeken hieromtrent. Natuurlijk onderhouden wij alle nieuwe technieken en ideeën hierin. Voor verdere vragen, deskundig advies of een afspraak, kunt u gerust bellen met Marjolein 06-20930266 of gewoon een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoekje aan de salon 'Ambiance Drenthe'.

 

Shellac op natuurlijke nagels

 De nieuwste innovatie van CND is Shellac. Shellac is een volledige nieuwe service! Géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac is een nieuwe categori

Wat is Shellac: Shellac is een hybride nagellak, welke je draagt als gel. De perfecte combinatie van de Brisa UV-gel en de Colour & Effects nagellak van CND. Shellac biedt je de keuze uit 24 fenomenale kleuren, welke gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels geven. 

Aanbrengen van Shellac: Shellac breng je aan als een lak - alleen een flesje en een kwastje. Shellac is te verwijderen in vijlen, frezen of weken met afweekmiddel! Shellac wordt UV uitgehard, dus geen droogtijd. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je  natuurlijke nagels. Het resultaat? 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wilt opgeven! 

Afhalen van Shellac: Net zo revolutionair is de manier waarop Shellac op een zachte en gemakkelijk manier wordt verwijderd. Shellac remover wraps bevatten een geïntegreerd katoenen kussentje, dat voorkomt dat vingers en huid aan aceton worden blootgesteld door de aceton alleen op de nagels te concentreren. Dankzij de zelfklevende strookjes blijven de wraps elke keer goed op zijn plaats. Niet weken, vijlen of frezen. WRAPPEN, en klaar! 

 

GET SHELLACKED: 


Zeg de meest frustrerende nagelproblemen van de wereld dus maar GOOD-BYE.

Voor altijd. HELLO Shellac. De hybride nagelkleur, onze superheld, die de welbekende nagellak problemen overwint!

 

  

 

 Ook met Shellac zijn vele mogelijkheden in Nail-Art !

 

BEL: 06-209 302 66

 

 

 

Cadeaubon bestellen?

Klik hier

Recent nieuws

17-06-2018     moeder- vaderdag korting 09-03-2018     VOORJAARS aktie 'Snijden ver Mijden' 20-01-2018     ontharen

Nieuwsarchief >

Contact

Wij werken alleen op afspraak! 

Reserveren kan telefonisch! Spreekt u bij 'in gesprek' gerust onze voicemail in dan bellen wij u graag terug. Of geef onze voorkeur een WhatsApp bericht.  Gemaakte afspraken annuleren kan uitsluitend tot 24 uur van te voren. 

Gemaakte tijd voor een anamnese/intake gesprek wordt berekend en bij afname diensten afgetrokken van de totaal prijs. 

06-209 302 66

Ambiance Drenthe; Hoogeveen, Assen en Emmen.

Ambiance Drenthe 
van Echtenstraat 14b
7902 EN Hoogeveen


Ambiance Drenthe 


Mobiel; 
Emmen, Assen

 

BESTBUILD IT & INTERNETDIENSTEN